اخبار و رویدادها: تجلیل از آثار برتر جشنواره مصیر مسیر در دانشگاه صنعتی شاهرود

تجلیل از آثار برتر جشنواره مصیر مسیر در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴- ۱۲:۰۱:۳۲

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های شاهرود گفت: طی مراسمی از آثار برتر جشنواره  مصیر مسیر در دانشگاه صنعتی این شهر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، محمد جلیلی گفت: طی مراسمی که با حضور  معاون فرهنگی و اجتماعی بسیج دانشجویی استان سمنان و فرماندهان حوزه و پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شاهرود در تالار لاله این دانشگاه برگزار شد از برترین های جشنواره مصیر مسیر تجلیل شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در بخش‌های شعر، مقاله، تولید نرم‌افزار اندروید، تولید بازی‌های رایانه‌ای، کاریکاتور، عکاسی (موبایل و حرفه‌ای)، پوستر، تئاتر و پویانمایی، نماهنگ، موسیقی، فیلم کوتاه و حجم شد افزود: 28 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که در پایان هشت اثر به عنوان برتر معرفی شدند.

جلیلی اظهار داشت: در رشته مقاله سید محسن اقبالی اول و مهدی طالبی مقدم و مسعود طالبی مقدم نیز مشترکا به مقام دوم رسیدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های شاهرود اضافه کرد: در رشته شعر هم محمد عرب نجفی، محمدرضا خنجری و مهدی امامی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

وی با بیان اینکه در رشته عکاسی و تئاتر هیچ اثری حائز رتبه اول نشد گفت: در رشته عکاسی علی اکبر شیدایی و در بخش تئاتر هم حامد سلیمانی دوم شدند.

جلیلی اضافه کرد: مسعود ابراهیمی، سبحان قاضی نیز رتبه های اول تا دوم رشته موسیقی را به خود اختصاص دادند.

وی خاطر نشان کرد: نفرات برتر این جشنواره به مرحله کشوری که اوایل سال آینده در تهران برگزار می شود راه یافته اند.