اخبار و رویدادها: بازی دوستانه بین تیم فوتسال دختران دانشگاه های صنعتی شاهرود و دامغان

بازی دوستانه بین تیم فوتسال دختران دانشگاه های صنعتی شاهرود و دامغان
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۵:۱۵:۵۶

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری مسابقه دوستانه بین تیم فوتسال دانشجویان دختر این دانشگاه و دانشگاه دامغان جهت آمادگی بیشتر برای اعزام به مسابقات منطقه 3 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: شامگاه دیروز یک دوره مسابقه دوستانه بین تیم فوتسال دانشجویان دختر این دانشگاه و دامغان جهت آمادگی بیشتر برای اعزام به مسابقات منطقه 3 برگزار شد.

وی تصریح کرد: در پایان این دوره از مسابقه دوستانه که از ساعت 18 الی 20 شنبه شب بیست و هفتم بهمن ماه در سالن حجاب خوابگاه هفت تیر برگزار شد، تیم دانشگاه صنعتی شاهرود توانست با نتیجه 13 بر 3 پیروز میدان باشد.

رقابت های منطقه سه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، چهارم اسفند ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.