اخبار و رویدادها: برگزاری سمینار روابط دختر و پسر با حضور حجت الاسلام دهنوی در دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۵:۰۸:۵۰

سمینار  آسیب شناسی روابط دختر و پسر قبل از ازدواج به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، با حضور حجت الاسلام حسین دهنوی در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، سمینار آسیب شناسی روابط دختر و پسر قبل از ازدواج به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور حجت الاسلام حسین دهنوی کارشناس مسائل خانواده و ازدوج، سوم اسفندماه سال جاری از ساعت 18 و 30 دقیقه در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار می شود.

ازدواج آگاهانه و بهنگام، عوامل طلاق در جامعه، تفاوت مسائل زناشویی در کشور ایران با جهان غرب و آفت های ازدواج اینترنتی از دیگر محورهای این سمینار است.