اخبار و رویدادها: نتایج مسابقات فوتسال بین دانشکده ای اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

نتایج مسابقات فوتسال بین دانشکده ای اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۱:۰۲:۱۲

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود نتایج مسابقات فوتسال بین دانشکده ای اعضای هیات علمی این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت دهه فجر را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: یک دوره مسابقات فوتسال بین دانشکده ای اعضای هیات علمی این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت دهه فجر از بیست و پنجم بهمن در سالن فجر آغاز و تا نیمه دوم اسفند ماه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: در دور اول این رقابت ها که با حضور شش تیم تربیت بدنی، مکانیک، برق، عمران، معدن و بسیج اساتید برگزار شد تیم تربیت بدنی در مصاف با تیم مکانیک توانست با نتیجه 4 بر دو حریف خود را شکست دهد.

دکتر حسنی اضافه کرد: تیم برق نیز با نتیجه سه بر یک، بسیج اساتید را برد و تیم عمران هم با نتیجه 8 بر سه از سد تیم معدن گذشت.