اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های آموزشی انجمن زبان در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دوره های آموزشی انجمن زبان در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴- ۱۲:۴۲:۲۰

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری دوره های آموزشی توسط این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رامین یونسیان با اعلام خبر برگزاری دوره های آموزشی زبان توسط انجمن زبان افزود: علاقه مندان جهت  ثبت نام در این دوره از کلاس ها می توانند از اول اسفند ماه سال جاری لغایت پنجم این ماه از ساعت 12 الی 13 و 30 دقیقه به تالار لاله روبروی ساختمان تحصیلات تکمیلی مراجعه کنند.

وی ظرفیت کلاس ها را محدود اعلام کرد و گفت: تعیین سطح نیز در زمان ثبت نام توسط اساتید مجرب به صورت رایگان انجام می شود.

یونسیان گفت: دوره های ترمی زبان شامل دوره تخصصی زبان انگلیسی مخصوص داوطلبان کنکورهای داخلی، مقاله نویسی و آزمون های بین المللی است.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از ساعت 12 الی 13 و 30 دقیقه به انجمن زبان مراجعه کنند.