اخبار و رویدادها: معرفی برترین های رقابت های تیراندازی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

معرفی برترین های رقابت های تیراندازی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴- ۱۴:۲۱:۴۶

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود برترین های رقابت های تیراندازی کارکنان  مرد این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: مسابقات تیراندازی کارکنان مردم به مناسبت بزرگداشت دهه مبارک فجر با حضور 37 نفر در دو رشته تفنگ بادی و تپانچه بادی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در پایان این دوره از رقابت ها در رشته تفنگ بادی حامی کلانتری، دکتر مسعود مهدیزاده رخی و مهدی اخیانی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

دکتر حسنی اضافه کرد: در رشته تپانچه بادی نیز  سید جعفر حسینی اول شد، محمد علی ترشیزی به مقام دوم رسید و سجاد گلیان نیز به مقام سوم این دوره از رقابت ها بسنده کرد.