اخبار و رویدادها: جشن انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

جشن انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
پنج شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴- ۱۳:۱۸:۴۵

جشن انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری جشن گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: جشن گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با بیست و پنجم بهمن ماه از ساعت 18 الی 20 در تالار شقایق ها برگزار خواهد شد.

وی خاطره گویی، اجرای تئاتر، اجرای گروه نجوای کتول و پخش سروده های انقلابی را از برنامه های این جشن عنوان کرد و اظهار داشت: ایام دهه فجر بهترین فرصت جهت انتقال  آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی به نسل جوان است.

دکتر برادران با بیان اینکه فاصله گرفتن نسل جوان از مفاهیم و ارزش های انقلاب اسلامی مهم ترین آفتی است که انقلاب را تهدید می کند تصریح کرد: از این رو لازم است تا مفاهیم و ارزش های انقلاب اسلامی و اهداف و آرمان های حضرت امام (ره) را به نسل جوان منتقل کنیم.

ساعت حرکت سرویس از خوابگاه به سمت مراسم در ساعت 17 و 50 دقیقه است.