اخبار و رویدادها: معرفی نفرات برتر رقابت های تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

معرفی نفرات برتر رقابت های تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴- ۱۳:۱۶:۵۲

معرفی نفرات برتر رقابت های تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود اسامی نفرات برتر رقابت های تنیس روی میز کارکنان مرد این دانشگاه به مناسبت بزرگداشت دهه فجر را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: رقابت های تنیس روی میز کارکنان مرد این دانشگاه به مناسبت بزرگداشت دهه مبارک فجر به صورت انفرادی و دوبل هجدهم و نوزدهم بهمن ماه سال جاری در سالن تنیس روی میز دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این دوره از  مسابقات در بخش انفرادی 18 نفر با هم رقابت کردند که در نهایت سعید پندار پور اول شد، حسین یونسی در سکوی دوم قرار گرفت و دکتر مسعود طاهری و سجاد قلیان نیز مشترکا سوم شدند.

دکتر حسنی اظهار داشت: در دوبل نیز سعید پندار پور و حسین فردوسی به مقام اول رسیدند، حسین یونسی و مهدی وفایی نژاد دوم شدند و دکتر فرهاد غلامی و دکتر علی یونسیان هر دو از دانشکده تربیت بدنی در جایگاه سوم قرار گرفتند.