اخبار و رویدادها: معرفی دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود

معرفی دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴- ۱۲:۴۹:۲۸

طی حکمی از سوی مجتبی شریعتی نیاسر دبیر هیات مرکزی جذب وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، دکتر مهدی قناد کهتوئی به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود در حکم دکتر مهدی قناد کهتوئی به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب این دانشگاه که به امضای دبیر هیات مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده، آمده است: احتراماً با عنایت به تبصره دو ماده « 6 » مصوبه اهداف، وظایف و ترکیب هیاتهای اجرایی جذب  هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی  به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به عنوان دبیر هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر محمد علی مولایی، دکتر هادی قربانی، دکتر نادر جعفری راد، دکتر مهدی قناد، دکتر رمضان رمضانی اومالی و دکتر مهدی ایرانمنش از اعضاء هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود هستند.