اخبار و رویدادها: تیم بسکتبال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود مقام دوم رقابت های منطقه سه را کسب کرد

تیم بسکتبال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود مقام دوم رقابت های منطقه سه را کسب کرد
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴- ۰۹:۱۷:۰۰

تیم بسکتبال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود مقام دوم رقابت های منطقه سه را کسب کرد

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم بسکتبال این دانشگاه در رقابت های دانشجویان منطقه سه بعد از فردوسی مشهد نایب قهرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: در رقابت های والیبال دانشجویان منطقه سه که به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد تیم این دانشگاه در یک رقابت فشرده بعد از تیم فردوسی مشهد مقام دوم را کسب کرد و تیم حکیم سبزواری سوم شد.

وی تصریح کرد: این رقابت ها با حضور تیم های منتخب 22 دانشگاه استان های سمنان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی برگزار و تیم های اول و دوم مسابقات به المپیاد دانشجویان کشور راه پیدا کردند.

تیم بسکتبال دانشگاه صنعتی شاهرود به سرپرستی زهرا نوروزی و مربیگری خدیجه حسین پور در این دوره از رقابت ها حضور پیدا کردند.