اخبار و رویدادها: اعضاء هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب شدند

اعضاء هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب شدند
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴- ۱۵:۵۷:۴۴

اعضاء هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب شدند

طی احکام جداگانه ای از سوی دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، دکتر محمدعلی مولایی، دکتر هادی قربانی، دکتر نادر جعفری راد، دکتر مهدی قناد و دکتر مهدی ایرانمنش به عنوان اعضاء هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب گردیدند.

طی احکام جداگانه ای از سوی مجتبی شریعتی نیاسر دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر محمدعلی مولایی، دکتر هادی قربانی، دکتر نادر جعفری راد، دکتر مهدی قناد،دکتر رمضان رمضانی اومالی و دکتر مهدی ایرانمنش به مدت چهار سال به عنوان اعضاء هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب گردیدند.

در بخشی از این احکام آمده است: نظر به سوابق و تجارب ارزشمند آن فرهیخته گرامی در حوزه آموزش عالی، به موجب این حکم به مدت 4 سال به عنوان عضو هیأت اجرایی جذب دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب می شوید.

رئیس دانشگاه به عنوان رئیس هیات جذب و نماینده مقام معظم رهبری به عنوان عضو هیات جذب از اعضای حقوقی هیات جذب هستند. جذب هیات علمی قوی و متعهد در دستور کار دانشگاه قرار دارد.