اخبار و رویدادها: انتصاب رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴- ۱۵:۲۰:۲۷

طی حکمی از سوی دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر محمد جعفری عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه فوق و با هماهنگی و همکاری معاونین و مدیران محترم ستادی به انجام رسانید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم با توجه به نوپا بودن دانشکده زمینه ارتقاء کیفی و کمی فعالیت های علمی و پژوهشی دانشکده را فراهم سازید.

این دانشکده  از گروه های فنی جدید حمایت می نماید تا پس از رشد لازم به دانشکده تخصصی تبدیل شوند.