اخبار و رویدادها: تمدید حکم رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود

تمدید حکم رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴- ۰۹:۵۳:۰۹

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه صنعتی شاهرود، حکم رییس کتابخانه مرکزی این دانشگاه به مدت دو سال دیگر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در حکم تمدید دکتر داود شاهسونی رییس کتابخانه مرکزی این دانشگاه به امضای دکتر محمد مهدی فاتح رییس دانشگاه آمده است: با عنایت به تبصره ذیل بند «الف» ماده «17» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، ضمن قدردانی از زحمات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال دیگر به سمت ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را با هماهنگی و نظر معاون محترم پژوهشی و فناوری به انجام رسانید.
همچنین در این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و با تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن حوزه در انجام نیکوی امور موفق و موید باشید و منشا خیر و خدمات شایسته واقع شوید.