اخبار و رویدادها: برگزاری باشکوه برنامه های دهه فجر با حضور دانشگاهیان

برگزاری باشکوه برنامه های دهه فجر با حضور دانشگاهیان
یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴- ۱۱:۳۴:۳۷

برگزاری باشکوه برنامه های دهه فجر با حضور دانشگاهیان

همزمان با اولین روز از بزرگداشت دهه فجر سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی، گردهمایی بزرگ دانشگاهیان و حوزویان شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با اولین روز از بزرگداشت دهه ی فجر سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گردهمایی بزرگ دانشگاهیان و حوزیان این شهر دوشنبه دوازدهم بهمن ماه، بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد المهدی(عج) شهرک امام (ره) این شهر برگزار می شود.
همبستگی، همدلی و اتحاد حوزه و دانشگاه در جهت استفاده بهتر از توانمندی ها و دستاوردهای نظام در جهت آگاه سازی نسل جوان به ویژه نسل سوم از مهم ترین اهداف برگزاری این گردهمایی است.
این برنامه از سوی کمیته ی دانشجویی دهه ی فجر و با هماهنگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان شاهرود برنامه ریزی شده و هزینه اجرایی آن نیز با کمک دانشگاه های شهر تامین خواهد شد.