اخبار و رویدادها: صعود تیم فوتسال پسران دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود به مرحله نیمه نهایی رقابت های منطقه سه

پنج شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴- ۱۱:۵۸:۴۴

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از راه یابی تیم فوتسال پسران این دانشگاه به مرحله نیمه نهایی رقابت های دانشگاه های منطقه سه به میزبانی دانشگاه بیرجند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: رقابت های فوتسال پسران دانشجوی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه از سوم بهمن ماه سال جاری با شرکت 9 تیم در قالب دو گروه به میزبانی دانشگاه بیرجند آغاز شده است.
وی اضافه کرد: در این دوره از رقابت ها تیم دانشگاه صنعتی شاهرود در گروه اول مقابل تیم های دانشگاه های بجنورد، دامغان و کاشمر قرار گرفت که توانست با شکست تیم دانشگاه  دامغان با نتیجه 5 بر صفر، برتری مقابل تیم دانشگاه کاشمر با نتیجه پنج بر دو و مقابل تیم دانشگاه حکیم سبزواری با نتیجه سه بر سه به مرحله نیمه نهایی صعود کند.
دکتر حسنی اظهار داشت: در دور نیمه نهایی نیز تیم دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان سرگروه تیم الف با تیم های دانشگاه فردوسی مشهد، تیم دانشگاه سمنان و حکیم سبزواری مسابقه خواهد داد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: قهرمان و نایب قهرمان این دوره از رقابت ها سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان کشور را که تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود ، کسب می کنند.

کلمات کلیدی: #فوتسال