اخبار و رویدادها: تیم والیبال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود نائب قهرمان رقابت های منطقه سه کشوری

تیم والیبال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود نائب قهرمان رقابت های منطقه سه کشوری
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴- ۱۵:۰۷:۰۵

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم والیبال دختران این دانشگاه نائب قهرمان رقابت های دانشجویی منطقه سه کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: تیم والیبال دختران این دانشگاه در مسابقات دانشجویی منطقه سه که به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد در بازی فینال مقابل دانشگاه بیرجند از مدعیان قهرمانی کشور قرار گرفت و با نتیجه 2 بر صفر نائب قهرمان این دوره از رقابت ها شد.
وی تصریح کرد: قهرمان و نائب قهرمان این دوره از رقابت ها به سیزدهمین المپیاد دانشجویان کشور که تابستان 95 به میزبانی فردوسی مشهد برگزار می شود اعزام خواهند داشت.
دکتر حسنی اظهار داشت: مسابقات والیبال رقابت های دانشجویی منطقه سه کشور با حضور هفت تیم در قالب دو گروه شامل تیم های فردوسی مشهد، الزهرا، مشهد و شاهرود و گروه دوم نیز بیرجند، سمنان، بجنورد و سبزوار از دوم بهمن به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
تیم والیبال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود به مربیگری زهره بهنام، فاطمه نظری و سرپرستی معصومه ناظمی در این دوره از رقابت ها حضور داشت.