اخبار و رویدادها: کسب رتبه سوم تیم تنیس روی میز دختران دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب رتبه سوم تیم تنیس روی میز دختران دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴- ۱۰:۴۲:۱۴

کسب رتبه سوم تیم تنیس روی میز دختران دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم تنیس روی میز دختران این دانشگاه در رقابت های دانشجویی منطقه سه به مقام سوم رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: در رقابت های تنیس روی میز دختران مؤسسات آموزش عالی منطقه 3 ورزش کشور که به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد؛ در بخش تیمی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
وی با بیان اینکه در بخش انفرادی تیم شاهرود هیچ امتیازی کسب نکرد،تصریح کرد: اما در بخش دوبل بعد از فردوسی مشهد، مشترکا با دانشگاه بیرجند به مقام سوم رسیدیم.
دکتر حسنی اظهار داشت: دو تیم برتر این رقابت ها جواز حضور در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور که تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود را کسب کردند.
مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر منطقه 3 کشور ، با شرکت استان های خراسان شمالی ، رضوی و جنوبی و سمنان به مدت 2 روز به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.