اخبار و رویدادها: برگزاری نشست دوره ای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشکده شیمی

برگزاری نشست دوره ای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشکده شیمی
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴- ۱۴:۳۹:۴۸

هشتمین نشست دوره ای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشکده شیمی این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، هشتمین نشست دوره ای هیات رئیسه این دانشگاه با دانشکده شیمی با هدف بررسی مسائل و مشکلات دانشکده و اعضای هیات علمی برگزار می شود.
این نشست دوشنبه بیست و هشتم دی ماه سال جاری راس ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
در نشست های دوره ای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با رییس و اعضای هیات علمی دانشکده های این دانشگاه که دوشنبه هر هفته برگزار می شود، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت دانشکده، تعداد دانشجویان، اعضای هیات علمی، رشته گرایش های موجود و فضاهای آموزشی و آزمایشگاهی، اعضای هیات علمی مسائل و مشکلات خود را مطرح می کنند.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #دانشکده شیمی #مسائل و مشکلات