اخبار و رویدادها: مراسم چهلمین روز درگذشت مجید یونسیان جان باخته منا برگزار می شود

مراسم چهلمین روز درگذشت مجید یونسیان جان باخته منا برگزار می شود
سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴- ۱۶:۱۴:۱۵

مراسم چهلمین روز درگذشت مجید یونسیان جان باخته منا برگزار می شود

مراسم چهلمین روز درگذشت مجید یونسیان جان باخته منا، پنج شنبه هفدهم دی ماه سال جاری در مسجد و مدرسه قلعه شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم چهلمین روز درگذشت مجید یونسیان به همت ستاد مردمی بزرگداشت شهدای منا و مدافع حرم شهرستان شاهرود، پنج شنبه هفدهم دی ماه سال جاری در مسجد و حسینیه مدرسه قلعه این شهر با حضور معاون سیاست گذاری ائمه جمعه کشور، خانواده این شهید بزرگوار، قشرهای مختلف مردم و مسئولان برگزار می شود.

حجت الاسلام علی زاده معاون شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در این مراسم سخنرانی و حاج بهنام بخشی نیز مداحی خواهد کرد.

این مراسم به صورت مشترک برای یادبود شهدای مدافع حرم و شهید منا برگزار می شود.

مرحوم مجید یونسیان در مسئولیت کارشناس معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود سال ها خدمت صادقانه انجام داد.