اخبار و رویدادها: توسط اولین دانش آموخته آموزش زبان دانشگاه صنعتی شاهرود: انتشار چهار مقاله در مجلات نمایه شده

دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴- ۱۵:۱۶:۱۲

چهار مقاله توسط اولین دانش آموخته کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی دانشگاه صنعتی شاهرود در مجلات نمایه شده پایگاه های اطلاعاتی معتبر به چاپ رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، چهار مقاله توسط شبنم نوروزی اولین دانش آموخته زبان انگلیسی این دانشگاه زیر نظر دکتر سید علی استوار نامقی به عنوان استاد راهنما در مجلات نمایه شده در پایگاه های اطلاعاتی معتبر از جمله SCOPUS منتشر شده است.

به گفته دکتر استوار نامقی دانشیار آموزش زبان انگلیسی دانشگاه صنعتی شاهرود سه مقاله از این دانشجو در آمریکا و یک مقاله در استرالیا به چاپ رسیده است.

این استاد راهنما اظهار داشت: با توجه به کیفیت مقاله با عنوان:

Exploring the Professional Beliefs of an EFL Teacher: A Narrative Inquiry  -کار مشترک اینجانب به عنوان استاد راهنما و دانشجویان شبنم نوروزی و سیده مبینا حسینی دانشجویان کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی که در دانشگاه NSU به چاپ رسیده - این دانشگاه نویسنده مسئول را جهت ارائه مقاله در هفتمین کنفرانس سالانه تحقیقات کیفی TQR2016 دعوت نموده است.

دکتر استوار نامقی افزود: هدف این مقاله تبدیل تجربیات آموزشی یک مدرس حرفه ای به تئوری می باشد.

علاقه مندان جهت مشاهده مقاله می توانند به آدرس ذیل مراجعه کنند.