اخبار و رویدادها: صدرنشینی تیم تربیت بدنی در مسابقات بین دانشگاهی فوتسال خواهران دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴- ۱۲:۱۰:۵۳

رقابت های فوتسال دورن دانشگاهی خواهران دانشگاه شاهرود به مناسبت16 آذر با قهرمانی تیم تربیت بدنی این دانشگاه پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،رقابت های فوتسال درون دانشگاهی این دانشگاه به مناسبت 16 آذر با حضور 10 تیم هفت نفره در سالن حجاب خوابگاه هفت تیر در دو دور مقدماتی و نهایی برگزار شد که در نهایت تیم تربیت بدنی قهرمان شد، تیم فنی ها و بر سکوی دوم قرار گرفت و تیم ارشدها نیز به مقام سوم دست یافت.

رقابت های والیبال هم با حضور 9 تیم 5 نفره برگزار و تیم های تربیت، تیم تربیت بدنی 91 و تیم تربیت بدنی 93 و تیم تربیت بدنی 92 به ترتیب به مقام های اول تا سوم رسیدند

رقابت های فوتسال با نظارت  فنی معصومه ناظمی و سرپرستی فنی شریعت زارع و داوری نسرین بیگلری و فهیمه خدانظر برگزار شد.

همچنین نظارت فنی رقابت های والیبال با معصومه ناظمی و سرپرستی فنی و داوری نیز زیر نظر فاطمه نظری بود.