اخبار و رویدادها: برگزاری کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴- ۱۵:۲۶:۱۸

برگزاری کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 در دانشگاه صنعتی شاهرود

کارشناس تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری دو دوره کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 زیر نظر فدراسیون در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، معصومه ناظمی افزود: دو دوره کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 زیر نظر فدراسیون با شرکت 74 نفر در سالن حجاب خوابگاه هفت تیر این دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: دوره اول این کلاس ها شامل 60 ساعت آموزش تئوری و 60 ساعت آموزش عملی از شنبه پنجم دی ماه تا چهارشنبه نهم و دوره دوم هم از پنجم این ماه آغاز و تا دهم ادامه داشت.

ناظمی با بیان اینکه طیبه نظری گیلان نژاد و مسعوده باقری به عنوان مدرس در این دوره ها حضور داشتند افزود:به شرکت کنندگان پس از قبولی در آزمون، مدرک مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 از سوی فدارسیون اعطاء می شود.

نظرات قبلی (1)