اخبار و رویدادها: برگزاری رقابت های کشتی دانشجویی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری رقابت های کشتی دانشجویی در دانشگاه صنعتی شاهرود
جمعه ۱۱ دی ۱۳۹۴- ۱۴:۴۵:۵۷

برگزاری رقابت های کشتی دانشجویی در دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری رقابت های کشتی آزاد و فرنگی دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: مسابقات کشتی با شرکت 200 نفر از دانشجویان این دانشگاه در هشت وزن فرنگی و هشت وزن آزاد در سالن کشتی این دانشگاه با حضور پیشکسوتان کشتی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این دوره از رقابت ها در بخش آزاد و در اوزان 57،65،70،74،86،97 و 125 علی سعادتمند، محمود ثباتیان، ارشید چمبری، موسی فرخی، رسول عارف خانی، محمدبادپیما و مهدی حسن آبادی به ترتیب اول شدند.

دکتر حسنی اضافه کرد: در رشته فرهنگی نیز جواد مستوفی، مهرداد مهدوی خواه، حمید میرزائی، فرهاد حیدری، بهمن صاحبکاری، فاروغ  خسروی، حمید خان بیگیان و پدرام محمدی به ترتیب در اوزان 59،66،71،75،80،85،98 و 130 به مقام اول رسیدند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود اظهار داشت: در این دوره از رقابت ها احمد خراطها به عنوان پیشکسوت و ناظر مسابقات و مجتبی حیدری نیز قاضی تشک و مسئول برگزاری مسابقات با کمک برخی ورزشکاران در سمت داوری حضور داشتند.