اخبار و رویدادها: معرفی تیم های برنده رقابت های فوتسال درون دانشکده ای دانشگاه صنعتی شاهرود

معرفی تیم های برنده رقابت های فوتسال درون دانشکده ای دانشگاه صنعتی شاهرود
جمعه ۱۱ دی ۱۳۹۴- ۱۳:۴۹:۲۵

معرفی تیم های برنده رقابت های فوتسال درون دانشکده ای دانشگاه صنعتی شاهرود

تیم عمران قهرمان مسابقات فوتسال درون دانشکده ای دانشگاه صنعتی شاهرود شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه  صنعتی گفت: تیم عمران مقام قهرمانی رقابت های فوتسال بین دانشکده ای این دانشگاه به مناسبت روز دانشجو را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: رقابت های فوتسال درون دانشگاهی این دانشگاه به مناسبت روز دانشجو با شرکت 24 تیم به صورت دوره ای در سالن فجر دانشگاه برگزار و تا سوم دی ماه ادامه داشت.

وی تصریح کرد: در این دوره از رقابت ها تیم های شرکت کننده به صورت دوره ای و حذفی با هم رقابت کردند و در نهایت تیم های تربیت بدنی 92، تربیت بدنی 91، برق 92 و عمران به مرحله نیمه نهایی صود کردند.

دکتر حسنی افزود: در بازی فینال نیز تیم عمران توانست با غلبه بر تیم برق به مقام قهرمانی این دوره از رقابت ها دست پیدا کند.

سرپرستی برگزاری این دوره از مسابقات را علی اصغر کردلو بر عهده داشت و محمد نجفی، علیرضا ایمانی، تورج عینعلی پور وصابر امیرحیدری  نیز به عنوان داوران مسابقه حضور داشتند.