اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده ریاضی

برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده ریاضی
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۴- ۱۵:۱۷:۲۴

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور مسئولان، اساتید و دانشجویان این دانشکده دوشنبه 16 آذر در سالن اجتماعات دانشکده ریاضی برگزار گردید.

در این مراسم دکتر ابراهیم هاشمی رئیس دانشکده ریاضی ضمن عرض تبریک روز دانشجو گزارشی از اهم فعالیت های دانشکده را ارائه کرد و در ادامه دکتر قوتمند مدیر گروه کاربردی گزارش برنامه های آموزشی دانشکده را به اطلاع رساند.

در این مراسم از 21 دانشجوی برتر آموزشی در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری و  سه دانشجوی برتر آموزشی فرهنگی در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری با اعطای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی گردید.

سخنرانی استاد افشین منش با موضوع نگاهی تازه به زندگی، طرح پرسش های دانشجویی و پاسخ مسئولین دانشکده و مدیر امور دانشجویی دانشگاه دکتر حجت احسنی به سوالات دانشجویان از دیگر برنامه های این مراسم بود.