اخبار و رویدادها: اطلاعیه مدیریت امور فرهنگی؛ ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان

اطلاعیه مدیریت امور فرهنگی؛ ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان
شنبه ۵ دی ۱۳۹۴- ۱۴:۵۵:۲۴

اطلاعیه مدیریت امور فرهنگی؛ ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان

اطلاعیه مدیریت امور فرهنگی در خصوص ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان

به استحضار دانشگاهیان محترم می رساند، ثبت نام چهاردهمین دوره عتبات دانشگاهیان، از اول دی ماه در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir  آغاز و تا 7 دی ماه ادامه خواهد داشت.

قرعه کشی از میان ثبت نام کنندگان در ایام ولادت پیامبر اکرم(ص) انجام و اسامی پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره در سایت لبیک اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است طبق تفاهم نامه منعقده بین ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و بانک ملت، تمامی زائران دانشگاهی می توانند از تسهیلات یک میلیون تومانی بدون سپرده گزاری و با سود 4 درصد بهره مند شوند.

همچنین طبق مصوبه شورای سیاستگزاری ستاد ، هر فرد دانشگاهی می تواند دو همراه شامل همسر و فرزند داشته باشد و امکان اعزام پدر و مادر وجود ندارد.

اعزام به صورت زمینی و پروازی و در بازه زمانی 5 بهمن ماه  تا پایان فروردین خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت www.labbayk.ir  مراجعه فرمایید.

با آرزوی توفیق الهی