اخبار و رویدادها: اختتامیه مسابقه کتابخوانی نامیرا با حضور صادق کرمیار در دانشگاه شاهرود

اختتامیه مسابقه کتابخوانی نامیرا با حضور صادق کرمیار در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲ دی ۱۳۹۴- ۱۵:۵۸:۱۸

اختتامیه مسابقه کتابخوانی نامیرا با حضور صادق کرمیار در دانشگاه شاهرود

اختتامیه مسابقه کتابخوانی نامیرا با حضور صادق کرمیار نویسنده کتاب"نامیرا" به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، اختتامیه مسابقه کتابخوانی نامیرا با حضور صادق کرمیار نویسنده رمان"نامیرا" و با حضور جمعی از دانشجویان علاقه مند به کتاب و مطالعه در این دانشگاه برگزار شد.

نویسنده کتاب"نامیرا" در این جلسه به بیان آراء و نظرات خود درباره نامیرا، چرایی نوشتن این رمان، درباره شخصیت و بخش مورد علاقه خود در نامیرا سخن گفت.

وی افزود: از شیرین ترین لحظاتی که از کتاب بنده تقدیر شد، سخن رهبر انقلاب درباره نامیرا بود.

کرمیار با اشاره به پائین بودن سرانه مطالعه در بین اقشار مختلف جامعه اظهار داشت: کسی که مسئله ای برای پرسیدن ندارد، دلیلی هم برای مطالعه ندارد. مطالعه بدون هدف، انباشتن اطلاعاتی است که در بیشتر مواقع هیچ فایده ای برای خود فرد و جامعه به دنبال نخواهد داشت.

در ادامه دانشجویان سوالات و ابهامات خود را پیرامون رمان نامیرا با وی مطرح نمودند و به پرسش و پاسخ پرداختند.

در پایان مراسم به نفرات برتر شرکت کننده در مسابقه کتابخوانی نامیرا که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود برگزار شد، هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.