اخبار و رویدادها: برگزاری شب شعر با حضور چهره های طنز در دانشگاه شاهرود

برگزاری شب شعر با حضور چهره های طنز در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲ دی ۱۳۹۴- ۱۵:۵۵:۴۳

برگزاری شب شعر با حضور چهره های طنز در دانشگاه شاهرود

شب شعر و جشن شب "یلدا" با حضور چهره های طنز  چون رضا احسان پور، عباس احمدی و سعید بیابانکی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، همزمان با آغاز ولایت امام زمان(عج) و  مقارن شدن آن با طولانی ترین شب سال "یلدا" مراسم جشنی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه و با حضور چهره های طنز کشور در تالار شقایق ها برگزار شد.

در این مراسم طنزپردازان و شاعران طنز برنامه قند پهلو به اجرای برنامه و شعر خوانی با موضوعات مشکلات روز جامعه از جمله مسکن، اشتغال و ازدواج جوانان پرداختند.

پخش استندآپ کمدی رضا احسان پور،  اجرای کمدی، پخش کلیپ، گرفتن فال حافظ و قرائت شعر منتخب دانشجویی از دیگر برنامه های شب شعر و جشن"یلدا" در دانشگاه شاهرود بود.

ایجاد زمینه اعتلای شعر طنز و فراهم کردن فرصتی جهت ارائه سروده های طنز آمیز شاعران جوان و همچنین ایجاد شور و هیجان و فراهم کردن یک روز به یادماندنی و شاد برای دانشجویان را می توان از مهم ترین اهداف برگزاری این مراسم ذکر کرد.