اخبار و رویدادها:  برگزاری دومین جلسه « کافه فیزیک » در دانشگاه شاهرود

برگزاری دومین جلسه « کافه فیزیک » در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲ دی ۱۳۹۴- ۱۱:۰۹:۱۷

برگزاری دومین جلسه « کافه فیزیک » در دانشگاه شاهرود

کافه فیزیک با عنوان" هستی شناسی مکانیک کوانتومی و تفسیرهای متفاوت از واقعیت" در دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مهندس یونس یونسیان به عنوان سخنران دومین جلسه از سلسله سمینارهای " کافه فیزیک " که در دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار شد افزود: کافه فیزیک را می توان یک اکوسیستم و فضای صمیمی برای بحث و تبادل نظرهای فرا آکادمیک درباره موضوعات علمی با محوریت فیزیک دانست که حلقه ارتباطی موثری میان دانشکده فیزیک و دانشجویان سایر رشته ها است. فضایی که می تواند الگوهای بینارشته ای و موضوعات کلیدی در حوزه دانش فیزیک را به شکل مخاطب پسند و موثری به جامعه هدف برساند.

وی با بیان این که از اهداف اصلی برگزاری کافه فیزیک می توان به ایجاد جامعه دانشجویی فیزیک اشاره کرد اظهار داشت: دانشکده فیزیک دانشگاه شاهرود به عنوان بنیان گذار کافه فیزیک در این دانشگاه قصد دارد تا دانش نافع و درونزا را با تاکید بر گسترش دانش بومی ترویج  داده تا دانشگاه های کشور به ویژه بخش های علوم پایه در جهت "بردارهای علم نافع" حرکت کنند.

یونسیان سپس به معرفی تفاسیر متفاوت از مکانیک کوانتومی از منظر نظریه فلسفه علم و هستی شناسانه و معرفت شناسانه از مکانیک کوانتومی پرداخت و تفسیرهای ممکن از واقعیت را برشمرد.

نظرات قبلی (4)