اخبار و رویدادها: اولین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران در دانشگاه شاهرود برگزار می شود

اولین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران در دانشگاه شاهرود برگزار می شود
سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴- ۱۹:۱۹:۱۱

اولین کارگاه  آموزشی متالوژنی ایران در دانشگاه شاهرود برگزار می شود

اولین کارگاه آموزشی متالوژنی(فلزایی) ایران با همکاری دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود و انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر آرزو عابدی دبیر اجرایی اولین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران افزود: این کارگاه پنج شنبه سوم دی ماه سال جاری با شرکت یکصد و بیست نفر در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: دکتر منصور قربانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و مدیر مرکز پژوهشی زمین شناسی پارس (آرین زمین) به عنوان مدرس اصلی کارگاه، مباحت متالوژنی مواد معدنی فلزی و غیر‏فلزی در ایران، جایگاه معدنی ایران در جهان و پتانسیل مواد هیدروکربوری را در 4 جلسه توضیح می دهد.
دکتر عابدی اضافه کرد: دکتر محمد‏حسن کریم‏پور رئیس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد نیز به عنوان سخنران ویژه جدید‏ترین داده‏های مربوط به متالوژنی شرق ایران را معرفی خواهد کرد.
دبیر اجرایی اولین کارگاه آموزشی متالوژی ایران، افزود: همزمان با برگزاری کارگاه، نمایشگاهی در قالب غرفه های سنگ،کانی، گوهر و کتاب از شرکت های معدنی مختلف در طبقه سوم دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک برگزار خواهد شد.
وی بازدید ازذخایر مس زون فلززایی ترود و معلمان را از دیگر برنامه های جنبی اولین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران در دانشگاه شاهرود دانست.
دکتر عابدی در پایان از شرکت های حمایت کننده مالی از این کارگاه آموزشی قدردانی کرد.