اخبار و رویدادها: تیم بدمینتون کارکنان دانشگاه شاهرود نائب قهرمان رقابت های دانشگاه های منطقه سه شد

دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴- ۱۸:۱۹:۳۶

تیم بدمینتون کارکنان مرد دانشگاه شاهرود در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموش عالی منطقه سه کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد مقام دوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رقابت های بدمینتون کارکنان و اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه کشور از تاریخ 24 لغایت 27 آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار و دانشگاه شاهرود بعد از فردوسی مشهد مقام دوم را کسب کرد.

شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در سه بخش تیمی، انفرادی و دوبل آزاد با هم به رقابت پرداختند.

در رقابت های تیمی دانشگاه فردوسی مشهد اول شد، دانشگاه شاهرود به مقاوم دوم رسید و دانشگاه سمنان هم در سکوی سوم قرار گرفت.

در رقابت های انفرادی نیز علی رضا توحید نژاد و حسین رحیمیان مشترکا به مقام سوم رسیدند.

علی اصغر اعظمی و مسعود طاهری نیز در رقابت های دوبل آزاد مشترکا سوم شدند.

تیم کارکنان مرد دانشگاه شاهرود در این رقابت به سرپرستی علی توحید نژاد و مربیگری دکتر هادی باقری شرکت داشتند.

علی اصغر اعظمی، علی رضا توحید نژاد، علی مظهری، حسین رحیمیان و دکتر مسعود طاهری شهرآئینی  نیز اعضای تیم را تشکیل می دادند.