اخبار و رویدادها: برگزاری کنفرانس علمی با همکاری دانشگاه استرالیا در دانشگاه شاهرود

برگزاری کنفرانس علمی با همکاری دانشگاه استرالیا در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۴- ۱۲:۱۰:۳۳

برگزاری کنفرانس علمی با همکاری دانشگاه استرالیا در دانشگاه شاهرود

دبیر انجمن علمی دانشجویی معدن و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود از برگزاری کنفرانس علمی به همت این انجمن و با همکاری دانشگاه ولونگونگ استرالیا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رضا جمشیدی افزود: کنفرانس علمی کاربردی تحت عنوان « خصوصیات مقاومت کششی و برشی تاندون های مورد استفاده در معدن و عمران» به همت انجمن علمی دانشجویی معدن این دانشگاه با همکاری دانشگاه ولونگونگ استرالیا برگزار می شود.

وی با بیان اینکه نتایج آخرین تحقیقات آزمایشگاهی بر روی پیچ سنگ ها در دانشگاه ولونگونگ از دیگر محورهای این کنفرانس است اظهار داشت: این همایش به زبان انگلیسی ارائه می شود.

جمشیدی تصریح کرد: دکتر علی میرزا قربانعلی محقق دانشگاه ولونگونگ استرالیا، سخنران این کنفرانس است.

این  کنفرانس دوشنبه سی ام آذرماه سال جاری بین ساعت 13 و 30 دقیقه الی 14 بعد ازظهر در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود برگزار می شود.