اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه با موضوع «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در دانشگاه شاهرود

برگزاری مسابقه با موضوع «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۴- ۱۶:۲۷:۲۷

برگزاری مسابقه با موضوع «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در دانشگاه شاهرود

مسئول مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه شاهرود از فراخوان اولین مسابقه علمی،ادبی،هنری با موضوع«پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،حسین خادمیان از برگزاری اولین مسابقه علمی، ادبی، هنری با موضوع «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» به منظور پویاتر شدن مجموعه برنامه های پیشگیری از اعتیاد و ایدز و طرح ارتقاء سلامت دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

وی تصریح کرد: این مسابقه شامل سه محور علمی شامل مقاله های (تخصصی، ترویجی و پژوهشی)، ادبی شامل (شعر، داستان) و هنری شامل هنرهای تجسمی، حجمی، عکس، فیلم کوتاه، طراحی، نقاشی، خطاطی، کاریکاتور و پوستر است.

خادمیان افزود: علاقه مندان فرصت دارند تا تاریخ 30 دی سال جاری، آثار خود را به مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی تحویل داده و یا  جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 32395560 تماس حاصل فرمایند.

مسئول مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه شاهرود با بیان این که به تمام شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود تقدیم خواهد شد خاطر نشان کرد: آثار برگزیده در قالب نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.