اخبار و رویدادها: بازدید وزیر و معاون پژوهشی وزارت علوم از غرفه دانشگاه شاهرود در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی

پنج شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴- ۱۱:۴۵:۱۵

وزیر و معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم  با هیات همراه از غرفه دانشگاه شاهرود در شانزدهیمن نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار کشور بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری به همراه هیات همراه از غرفه فناوری این دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید کردند.

دانشگاه شاهرود با 12 فناوری در سالن 27 شانزدهمین نمایشگاه بزرگ پژوهش، فناوری و فن بازار کشور از تاریخ 23 آذر ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران شرکت دارد. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعطای لوح تقدیر از مشارکت فعال این دانشگاه تقدیر نمود.

همچنین در این نمایشگاه فضاهای اختصاصی فن بازار و دستاوردهای پژوهشی، کارگاه های آموزشی متنوع و نشست های علمی جهت برقراری ارتباط با بخش های اقتصادی و جامعه علمی کشور دایر است.