اخبار و رویدادها: بازدید سفیر عراق از غرفه دانشگاه شاهرود در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فن بازار کشور

سه شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۴- ۱۲:۴۱:۱۶

سفیر عراق در ایران از غرفه دانشگاه شاهرود در شانزدهمین نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، «راجح صابر عبود الموسوی» سفیر عراق در ایران از غرفه فناوری این دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور  در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید کرد.

وی همچنین با دکتر ترابی عضو هیات علمی دانشکده معدن دانشگاه دیدار و در رابطه با فناوری های ارائه شده بحث و تبادل نظر کردند.

علاوه بر حضور اعضای هیات علمی در غرفه این دانشگاه، دکتر محمدمهدی فاتح به اتفاق هیات همراه نیز جهت بازدید از شانزدهمین نمایشگاه بزرگ دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور عازم تهران شده اند.

دانشگاه شاهرود با 12 فناوری در سالن 27 شانزدهمین نمایشگاه بزرگ پژوهش، فناوری و فن بازار کشور که از 23 آذر ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران دایر شده است، شرکت دارد.

همچنین در این نمایشگاه فضاهای اختصاصی فن بازار و دستاوردهای پژوهشی، کارگاه های آموزشی متنوع و نشست های علمی جهت برقراری ارتباط با بخش های اقتصادی و جامعه علمی کشور دایر است.