اخبار و رویدادها: نتایج مسابقات فوتسال بین دانشکده های دانشگاه شاهرود

نتایج مسابقات فوتسال بین دانشکده های دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۴- ۱۲:۲۱:۲۰

نتایج مسابقات فوتسال بین دانشکده های دانشگاه شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود نتایج رقابت های فوتسال دانشجویی بین دانشکده ای این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،دکتر علی حسنی افزود: رقابت های فوتسال بین دانشکده ای این دانشگاه در قالب شش گروه چهار تیمی به صورت دوره ای برگزار شد که در نهایت از هر گروه دو تیم به مراحل حذفی صعود کردند.

وی تصریح کرد: در مرحله اول شش تیم به دو صورت گروه A  و  B تقسیم و در هر گروه سه تیم با هم به رقابت پرداختند که در نهایت در گروه A تیم دانشکده ریاضی و تیم معدن و درگروه C تیم های برق کرمانی و عمران جغتایی به عنوان تیم اول و دوم به مرحله بعد صعود کردند.

دکتر حسنی اظهار داشت:در گروه D نیز تیم های عمران جبروتی و مدیریت سرحدی با حساب تفاضل،در گروه E  تیم های تربیت فروغیان و تربیت فراشیان و در گروه F تیم دانشکده فیزیک و دانشکده کشاورزی به عنوان نفرات اول و دوم   به مرحله بعد راه پیدا کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود افزود: نفرات برتر این گروه در مرحله سوم که در سالن فجر و چمن مصنوعی دانشگاه برگزار می شود به صورت دوره ای و حذفی با هم رقابت و و برنده های هر گروه به فینال و بازنده ها نیز به رده بندی صعود خواهند کرد.