اخبار و رویدادها: شرکت دانشگاه شاهرود در شانزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

شرکت دانشگاه شاهرود در شانزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور
یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴- ۱۵:۰۳:۵۹

شرکت دانشگاه شاهرود در شانزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شاهرود از شرکت این دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه بزرگ پژوهش، فناوری و فن بازار کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر دستفان افزود: دانشگاه شاهرود با 12 فناوری در شانزدهمین نمایشگاه بزرگ پژوهش، فناوری و فن بازار کشور که از تاریخ 23 الی 26 آذر ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود، شرکت می کند.

وی تصریح کرد: همچنین در این نمایشگاه فضاهای اختصاصی فن بازار و دستاوردهای پژوهشی، کارگاه های آموزشی متنوع و نشست های علمی جهت برقراری ارتباط با بخش های اقتصادی و جامعه علمی کشور پیش بینی شده است.

دکتر دستفان این نمایشگاه را فرصتی جهت ارائه آخرین دستاوردهای علمی و فناوری دانشگاه ها و آشنا شدن با جدیدترین فناوری های داخلی دانست.