اخبار و رویدادها: برگزاری جشنواره مجازی فرهنگی و هنری در دانشگاه شاهرود

برگزاری جشنواره مجازی فرهنگی و هنری در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۴- ۱۵:۴۴:۱۳

برگزاری جشنواره مجازی فرهنگی و هنری در دانشگاه شاهرود

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود از برگزاری جشنواره مجازی فرهنگی و هنری به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر هادی قربانی افزود: جشنواره مجازی فرهنگی و هنری با محوریت"دانشگاه و زندگی دانشجویی" به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو، به همت معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار می شود.

وی شعر کوتاه، خوشنویسی و  عکاسی با موبایل(ثبت لحظات دانشجویی) را از بخش های مختلف این جشنواره مجازی فرهنگی و هنری عنوان کرد.

دکتر قربانی تصریح کرد: این جشنواره با هدف ایجاد شور و نشاط در دانشجویان و شکوفا شدن استعدادهای آنها برگزار و در پایان نیز آثار برتر تقدیر و معرفی خواهند شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود اظهار داشت: علاقه مندان می توانند آثار خود را تا پایان آذرماه سال جاری به اداره کل امور فرهنگی دانشگاه از طریق پست الکترونیکی:farhangi@sharoodut.ir  ارسال یا به شماره 09334653400 تلگرام کنند.

وی خاطر نشان کرد: در زمان ارسال آثار، ذکر نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، اسم دانشکده و شماره همراه الزامی است.