اخبار و رویدادها: به مناسبت هفته پژوهش: برگزاری دو کارگاه آموزشی در دانشگاه شاهرود

به مناسبت هفته پژوهش: برگزاری دو کارگاه آموزشی در دانشگاه شاهرود
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴- ۱۴:۵۱:۰۹

به مناسبت هفته پژوهش: برگزاری دو کارگاه آموزشی در دانشگاه شاهرود

مدیر امور پژوهشی دانشگاه شاهرود از برگزاری دو کارگاه آموزشی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، منصور عرب چم جنگلی افزود: به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، کارگاه "کارآفرینی و حقیقت محیط کار" ویژه دانشجویان با همکاری انجمن علمی کارآفرینی، دوشنبه 23 آذرماه سال جاری از ساعت 18 الی 20 با حضور مهندس دوگال مدیر ارشد اجرایی شرکت سیم و کابل مغان به عنوان مدرس در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار می شود.

وی تصریح کرد: همچنین کارگاه « آشنایی فرآیند اخذ تاییدهای دانش بنیان » هم 22 آذرماه از ساعت 18 الی 20 با حضور دکتر حمید هراتی زاده مدرس کارگاه در سالن کوثر دانشگاه شاهرود ویژه اساتید برگزار خواهد شد.

هفته پژوهش از بیست و دوم آذرماه سال جاری با شعار ملی"پژوهش و فناوری، عزم ملی و رویکرد جهانی" آغاز و تا جمعه بیست و هفتم این ماه ادامه دارد.