اخبار و رویدادها: ثبت نام مسابقات ورزشی منطقه سه

ثبت نام مسابقات ورزشی منطقه سه
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۴- ۱۳:۵۵:۵۹

ثبت نام مسابقات ورزشی منطقه سه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود از آغاز ثبت نام شرکت در رقابت های ورزشی منطقه 3 دانشگاه های کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: کارکنان و اعضای هیات علمی علاقمند جهت ثبت نام شرکت در مسابقات ورزشی منطقه سه می توانند تا پایان هجدهم آذرماه به تربیت بدنی مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه مسابقات ورزشی منطقه سه دانشگاه های کشور  24 و 25 آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوشی مشهد برگزار می شود افزود: این دوره از رقابت ها در سه رشته بدمینتون و تنیس روی میز ویژه آقایان و تیراندازی نیز برای بانوان برگزار می شود.

دکتر حسنی اضافه کرد: علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه بدمینتون می توانند در قالب تیم های چهار نفره، مسابقات تنیس، تیم های شش نفره و مسابقات تیراندازی سه نفر در رشته تپانچه و سه نفر نیز در رشته تفنگ بادی شرکت کنند.

مسابقات تنیس روی میز ویژه آقایان در مجتمع آموزش عالی تربت جام برگزار می شود.