اخبار و رویدادها: شرکت 80 دانشجوی دانشگاه شاهرود در پیاده روی طریق رضوی

شرکت 80 دانشجوی دانشگاه شاهرود در پیاده روی طریق رضوی
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴- ۱۳:۳۳:۴۰

شرکت  80  دانشجوی دانشگاه شاهرود در پیاده روی طریق رضوی

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از شرکت 80 دانشجوی این دانشگاه در پیاده روی متمرکز دانشگاهیان کشور به طرف حرم مطهر امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی برادران با بیان اینکه 80  دانشجوی این دانشگاه در پیاده روی طریق رضوی شرکت دارند افزود: از این تعداد 40 نام خانم و 40 نفر نیز آقا هستند.

وی تصریح کرد: این پیاده روی از روز چهارشنبه هجدم آذرماه سال جاری آغاز و شرکت کنندگان مسیر 35 کیلومتری قدمگاه تا حرم در جاده نیشابور را به مدت 15 ساعت طی می کنند.

برادران شرکت در برنامه های مذهبی حرم مطهر، تشکیل حلقه های معرفتی و همچنین برپایی عزاداری را از جمله برنامه های دانشجویان در این اردوی سه روز عنوان کرد.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود با بیان اینکه چند تن از کارشناسان مدیریت امور فرهنگی، دانشجویان را در این سفر همراهی می کنند افزود: دو دستگاه اتوبوس، ایاب و ذهاب دانشجویان تا مشهد مقدس را بر عهده دارند.

وی زمان حرکت اتوبوس ها را سه شنبه هفدهم آذرماه سال جاری، ساعت 11 شب از محل سردر دانشگاه ذکر کرد.