اخبار و رویدادها: بیانیه معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت روزدانشجو

بیانیه معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت روزدانشجو
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴- ۱۰:۴۸:۴۸

بیانیه معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت روزدانشجو

بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت روز دانشجو (سال 94)

بسم الله الرّحمن الرّحیم

دانشجو مؤذن جامعه است. اگر خواب بماند، نماز امتی قضا می شود.

(شهید بهشتی)

روز دانشجو، روز آرمان خواهی و حق طلبی دانشجویان و نماد بیداری اسلامی و عینیت بخشیدن به آرمان های علمی و فرهنگی و تجلی بصیرت و مظهر ایثار و استقلال و آزادی است.

روز 16 آذر سال 1332، بعنوان روز مقاومت در برابر استکبار و نمایانگر روح استکبار ستیزی، استقلال طلبی و عدالت خواهی دانشجویان در پرتو اسلام و روز به اهتزار درآمدن لوای دشمن شناسی قشر بیدار و نخبه جامعه است، بی شک تداعی روز دانشجو در خاطره ملت ایران و بزرگداشت آن یک ضرورت تاریخی و وظیفه ملی است؛ لذا دانشگاهیان دانشگاه شاهرود با نور ایمان و دلدادگی به مکتب سبز علوی و سرخ حسینی و با تکیه بر قدرت لایزال خداوند متعال و در سایه عمل به منویّات مقام معظم رهبری، ضمن تاکید بر زنده نگه داشتن این روز که به منزله زنده نگه داشتنِ حلقه اتصال خون شهیدان دانشجو و بیداری و پویایی اسلامی دانشگاهیان است، تجدید پیمان خود را با آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام داشته و روز دانشجو را گرامی می داریم.

امید است با پشتکار، تلاش و خودباوری، در راه اعتلای فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی گام برداریم و فرمایش گهربار حضرت امام علی (ع) را که می فرمایند: "فرصت ها همچون ابر بهاری در گذرند و نباید فرصت های شایسته و خوب را از دست داد"، سرلوحه کار خویش قرار دهیم.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود