اخبار و رویدادها: انتشار 31 نشریه دانشجویی در دانشگاه شاهرود

انتشار 31 نشریه دانشجویی در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴- ۱۳:۰۸:۵۸

انتشار 31 نشریه دانشجویی در دانشگاه شاهرود

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود از انتشار 31 نشریه دانشجویی به صورت گاهنامه و فصلنامه در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر هادی قربانی با بیان اینکه 31 نشریه دانشجویی در این دانشگاه منتشر می شود افزود: این نشریات شامل 14 نشریه علمی و 17 نشریه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی  است که توسط انجمن های علمی دانشجویی به چاپ می رسد.

وی تصریح کرد: تیراژ هر نشریه بین 150 تا 200 نسخه است که از محل فروش آنها نیز درآمد ناچیزی کسب می کنند.

دکتر قربانی اظهار داشت: دانشگاه شاهرود در حد توان و تا جایی که قانون اجازه بدهد از انتشارات نشریات دانشجویی حمایت می کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود خاطر نشان کرد: نشریات دانشجویی با هدف ایجاد فضای آزاد و با نشاط در دانشگاه منتشر و دانشجویان با سلیقه های مختلف می توانند نظرات و تفکرات خودشان را منتشر کنند.

18 انجمن علمی دانشجویی شامل انجمن ریاضی، فیزیک، شیمی، زمین شناسی، معدن، مکانیک، برق، رباتیک، مکاترونیک، عمران، معماری، کشاورزی، تربیت بدنی، حسابداری، زبان، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مدیریت و کارآفرینی در دانشگاه شاهرود فعال هستند.