اخبار و رویدادها: تریبون آزاد پیرامون« مطالبه گری و دغدغه های دانشجویی» دردانشگاه شاهرود

تریبون آزاد پیرامون« مطالبه گری و دغدغه های دانشجویی» دردانشگاه شاهرود
شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴- ۱۵:۲۳:۱۸

تریبون آزاد پیرامون"مطالبه گری و دغدغه های دانشجویی" به همت رسانه شما نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود به مناسبت 16 آذر در دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، «رسانه شما» وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، همزمان با روز دانشجو، تریبون آزاد دانشجویی با موضوع « مطالبه گری و دغدغه های دانشجویی» در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار می کند.

در این تریبون علاوه بر بحث و گفتگو در رابطه با « فرهنگ مطالبه گری » قسمت هایی از آثار برجسته ی سینمای بین الملل، اکران و دانشجویان به نقد و بررسی آن می پردازند.

این تریبون آزاد، دوشنبه شانزدهم آذرماه به مناسبت روز دانشجو از ساعت 18 الی 20 و 30 دقیقه در تالار شقایق های دانشگاه شاهرود برگزار می شود.