اخبار و رویدادها: حضور مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در دانشگاه شاهرود

حضور مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴- ۱۵:۱۵:۴۶

حضور مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی  کشور در دانشگاه شاهرود

مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور هفدهم آذرماه سال جاری در دانشگاه شاهرود حضور پیدا می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، بر اساس هماهنگی های انجام شده، دکتر محمدحسین صادقی، مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، سه شنبه هفدهم آذرماه سال جاری در این دانشگاه حضور پیدا خواهد کرد.

نشست با مسئولان دانشگاه و بازدید از ساعت 9 الی 10، سخنرانی با موضوع « معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی چگونگی ارایه ی تسهیلات شرکت های دانش بنیان» ویژه اعضای هیأت علمی در سالن کوثر روابط عمومی دانشگاه از ساعت 10 الی 12 همراه با جلسه پرسش و پاسخ و سخنرانی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه از ساعت 14 الی 16 در سالن اجتماعات دانشکده معدن از برنامه های وی در این دانشگاه است.

همچنین مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، شانزدهم آذرماه سال جاری میهمان پارک علم و فناوری خواهد بود.