اخبار و رویدادها: برگزاری دو دوره آموزشی نرم افزار توسط انجمن علمی دانشجویی معدن دانشگاه

برگزاری دو دوره آموزشی نرم افزار توسط انجمن علمی دانشجویی معدن دانشگاه
سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴- ۱۶:۳۷:۵۵

دبیر انجمن علمی دانشجویی معدن دانشگاه شاهرود از برگزاری دو دوره آموزشی نرم افزار توسط انجمن علمی دانشجویی معدن این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رضا جمشیدی افزود: دوره ی آموزشی نرم افزارAutoCad  (مبتدی تا پیشرفته) در قالب هفت جلسه با حضور مهندس محمدرضا حاج سعیدی به عنوان مدرس برگزار می شود.

وی هزینه ثبت نام در این دوره را برای هر نفر یکصد هزار ریال عنوان کرد و گفت: علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به دفتر انجمن علمی دانشجویی معدن مراجعه کنند.

جمشیدی اضافه کرد: علاوه بر آن کلاس نرم افزار DataMine and NPV scheduler نیز توسط انجمن علمی دانشجویی معدن، طی ترم تحصیلی در این دانشگاه برگزار می شود.

دبیر انجمن علمی دانشجویی معدن دانشگاه شاهرود افزود: این نرم افزارها به عنوان یک سیستم قوی و انعطاف پذیر برای مدل سازی کانسارها و طراحی معادن روباز و زیر زمینی به کار می رود.

وی آشنایی با نرم افزار دیتا، ورود داده های اکتشافی، تهیه فایل کامپوزیت، آمار کلاسیک و زمین آمار، تهیه مدل بلوکی کانسار، روش های تخمین عیار بلوک ها، ساخت مدل بلوکی زمین شناسی، طراحی پیت معدن روباز، طراحی رمپ معدن،وارد کردن مدل بلوکی زمین شناسی، ساخت مدل بلوکی اقتصادی، تعیین محدوده بهینه نهایی معدن روباز و  برنامه ریزی تولید را از سرفصل های کلاس نرم افزار DataMine and NPV scheduler برشمرد.

جمشیدی با بیان اینکه  این دوره در قالب 15 ساعت، با حضور مهندس فرزاد ستوده در دانشکده مهندسی معدن برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت ثبت نام و شرکت در کلاس به دفتر انجمن علمی دانشجویی معدن مراجعه کنند.