اخبار و رویدادها: معرفی مشاوران دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها

معرفی مشاوران دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها
سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴- ۱۱:۰۹:۲۵

معرفی مشاوران دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها

مشاوران دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده های دانشگاه شاهرود طی احکام جداگانه ای معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه شاهرود، طی احکام جداگانه ای از سوی رییس دانشگاه،  دکتر هادی جعفری به عنوان  مشاور دانشکده علوم زمین، دکتر حسین خسروی مشاور دانشکده برق و رباتیک، دکتر سید مهدی حسینی مشاور دانشکده مهندسی عمران، دکتر ناصر گودرزی مشاور دانشکده شیمی، دکتر مهدی گردویی مشاور دانشکده مهندسی مکانیک و مکاترونیک و دکتر محمد کارآموزیان نیز به عنوان مشاور دانشکده معدن،نفت و ژئوفیزیک معرفی شدند.

دکتر هادی قربانی مشاور دانشکده کشاورزی، دکتر علیرضا خدامی مشاور دانشکده علوم ریاضی، دکتر مرتضی ایزدی فرد مشاور دانشکده فیزیک، مهندسی محسن فرهادی مشاور دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دکتر بزرگمهر اشرفی مشاور دانشکده صنایع و مدیریت، دکتر علی یونسیان مشاور دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و دکتر مسعود طاهری شهرآئینی به عنوان مشاور دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی معرفی شدند.

از دکتر غلامحسین کرمی، دکتر حیدر طوسیان شاندیز، دکتر سید فضل الله ساغروانی، دکتر علی نجاتی کلاته،  دکتر احمد زیره و  دکتر حمید حسن پور  به عنوان مشاوران قبلی تقدیر شد.

حکم مشاوران دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده به مدت دو سال است.