اخبار و رویدادها: کوهپیمایی دانشجویان بسیجی دانشگاه های شاهرود در منطقه تپال

کوهپیمایی دانشجویان بسیجی دانشگاه های شاهرود در منطقه تپال
شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴- ۱۴:۰۴:۵۱

دانشجویان بسیجی خواهر و برادر دانشگاه های شاهرود به مناسبت هفته بسیج به کوره های منطقه تپال شاهرود صعود کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دانشجویان بسیجی دانشگاه های این شهر در گرامیداشت هفته بسیج با شرکت مراسم کوهپیمایی به ارتفاعات تپال صعود کردند.

در این برنامه دو روز خواهران و براداران دانشجوی بسیجی در دو روز به ارتفاعات تپال شاهرود صعود نمودند و یاد و خاطره شهدا و امام راحل را گرامی داشتند.

این برنامه با هدف گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره امام راحل به عنوان بنیانگذار بسیج و شهدای انقلاب و دفاع مقدس با حضور بیش از 120 نفر از دانشجویان خواهر و برادر برگزار شد.

در این برنامه یک روز خواهران صعود کردند و روز بعد براداران این کوهپیمایی و صعود را انجام دادند که با استقبال خوب دانشجویان برگزار شد.