اخبار و رویدادها: برگزاری پنج دوره آموزشی در انجمن علمی دانشجویی عمران دانشگاه شاهرود

برگزاری پنج دوره آموزشی در انجمن علمی دانشجویی عمران دانشگاه شاهرود
شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴- ۱۴:۰۴:۰۷

مشاور انجمن علمی عمران دانشگاه شاهرود از برگزاری پنج دوره آموزشی طی سال تحصیلی جاری توسط این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود دکتر ایمان آقایان با بیان اینکه پنج دوره آموزشی توسط انجمن علمی دانشجویی عمران این دانشگاه طی ترم تحصیلی جاری برگزار می شود افزود: این دوره ها شامل Arc GIS, ETABS Civil3D, AutoCAD, Abaqus است.

وی تصریح کرد: استاد مهندس آتش زر، مهندسی فسنقری، مهندس صادقی، مهندس اسدی و مهندس خسروشاهی از مدرسان این شش دوره هستند.

مشاور انجمن علمی عمران  دانشگاه شاهرود  با بیان اینکه اوایل اسفند ماه  نیز مسابقه ایده های نو در شاخه های مختلف مهندسی عمران  به صورت پوستر  و در بین دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار می شود خاطر نشان کرد: جزییات  آن متقابلا اعلام خواهد شد.