اخبار و رویدادها: ارتقای هفت عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود از مرتبه استادیاری به دانشیاری

ارتقای هفت عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود از مرتبه استادیاری به دانشیاری
پنج شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۴- ۱۷:۳۳:۵۶

در جلسه ی 31و32هیأت ممیزه دانشگاه شاهرود هفت نفراز اعضای هیأت علمی از مرتبه ی استاد یاری به دانشیاری ارتقاءیافتند.

پس از بحث و تبادل نظر در دو جلسه هیأت ممیزه دانشگاه شاهرود در روز پنج شنبه 28 آبان در دو نوبت صبح و بعدازظهر ارتقاء مرتبه هفت عضو هیأت علمی دانشگاه ازمرتبه ی استادیاری به دانشیاری به تصویب رسید.
در ابتدای جلسه ریاست هیأت ممیزه دکتر مهدی فاتح در رابطه با دستاورد های علمی و موفقیت های اخیر دانشگاه صحبت نمود و از مشارکت گسترده ی همکاران دانشگاه در پیشبرد امور تشکر کرد.
سپس اعضای جلسه بر اساس دستور جلسه اعلام شده از سوی دبیر هیأت دکتر عطایی وارد بررسی و شور شدند و ارتقاء هفت عضو هیأت علمی شامل آقایان دکتر رامین امینی  و رضا نادری از دانشکده عمران،دکتر علی صدر نیا از دانشکده برق،دکتر حسن مکاریان از دانشکده کشاورزی،دکتر رضا شیخ و دکتر محمد علی مولایی از دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت و دکتر علی یونسیان از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی از مرتبه استادیاری به دانشیاری به تصویب رسید.